Etablera företag

Ser också du fördelar med att flytta din verksamhet till Arjeplog? Det finns många anledningar att vilja leva och verka i vår kommun, såsom ett gott företagsklimat, goda möjligheter att söka finansiering och jämförelsevis låga priser på mark, lokaler och fastigheter. Lägg till det en storslagen natur, ett rikt kulturutbud och framför allt välkomnande och tillmötesgående människor.

Att leva och verka i Norrbottens inland är inte en fullt så stor logistisk utmaning som du kanske tror. Här tar du dig från din ytterdörr till Stockholms centralstation på ca 4 timmar, inklusive väntetid på Arvidsjaurs flygplats och Arlanda.

Företagslots

Oavsett vad du har för frågor kring ditt företag hjälper vi på Argentis dig att samordna och hitta rätt kontakter för just din frågeställning. Det kan handla om tillstånd, regler, bygglov, mark, lokaler, finansiering, nätverk med mera.

Är det frågor och ärenden som är kommunspecifika kan vi se till att du, vid ett och samma tillfälle, får träffa alla de personer som berörs av din frågeställning och som kan hjälpa dig vidare. Allt för att göra din process så snabb och effektiv som möjlig. 

Dina idéer och planer är trygga hos oss. Vi på Argentis har sekretess och delar aldrig känsliga uppgifter med tredje part.

Vill du etablera ditt företag i Arjeplog? Välkommen att höra av dig!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* obligatorisk