Kategorier
Okategoriserade

Kan man själv ta ansvar för sitt elbehov?

-är det lönsamt & vart är energiproduktionen i landet på väg?

Välkommen till en kväll med föreläsning och inspirerande diskussioner. MICHAEL MARTINSSON – har konverterat sin villa och bytt ut sin bensinbil. Hur funkar det & har det gått att få ihop kalkylen på sista raden?

MATS BRÄNNSTRÖM – energikonsult med förflutet inom Vattenfall: Är vi mitt inne i en energirevolution? Kommer vi att klara framtidens energibehov när strömmen intecknas av de stora investeringarna i norr? Kan man lagra ström på annat sätt än i batterier?

Dag: Måndag 24/10

Tid: kl 18:00 – 20:30

Plats: Colmis testanläggning, Arjeplog

Vi bjuder på fika under kvällen!

VÄLKOMMEN

Arrangeras av Swedish Proving Ground Association (SPGA) i samarbete med Argentis.

Anmälan via mail senast 20/10 info@argentis.se