Kategorier
Nyheter

Digital rekryteringsmässa

Snart är det dags för höstens digitala rekryteringsmässa. Tidigare i år anordnade Argentis tillsammans med Arjeplogs kommun en digital rekryteringsmässa som sändes live på Arjeplogs kommuns Facebooksida. Sändningen fick 1 459 visningar och hade 330 interaktioner. Med på mässan fanns arbetsgivare från olika verksamheter inom Arjeplogs kommun så som skola, barnomsorg och vården, men även privata arbetsgivare som Flinkfelts Buss, Icemakers och Silver Resort.

Syftet med mässan är att stärka det lokala näringslivet och vara behjälplig med att hitta kvalificerad personal. Arjeplog har väldigt låg arbetslöshet vilket ställer till problem för företag som behöver rekrytera.

– Vi får tydliga signaler från våra företag att de får allt svårare att hitta kompetens till både kortare säsongsjobb men även längre anställningar. Utmaningar med att anställa personal har blivit ett tillväxthinder. Ett hinder som gör att man har svårt att växa och tillsätta de tjänster man har behov av, men också att man drar sig för att expandera eftersom men vet att det kommer att bli tufft att hitta personal, säger Lotta Lestande, VD på Argentis.

Är du i behov av personal? Då är vår digitala rekryteringsmässa är ett ypperligt tillfälle för dig att hitta nya medarbetare till ditt företag.
Höstens digitala mässa går av stapeln den 20 september kl. 18.00-20.00. Vi du vara med och rekrytera?

Vill du veta mer, eller anmäla ditt företag till mässan, så mejlar du till therese.stenvall@argentis.se

Information för företagare gällande Covid-19 och rådande pandemi.

X