Kategorier
Okategoriserade

Besöksnäringsträff

Den 31 augusti kl. 8.30 (observera, ny tid!) kommer vi anordna en besöksnäringsträff på Hornavan Hotell där vi bjuder på frukost. Vi kommer göra en avstämning av hur ni upplevt sommarsäsongen, tankar inför vintersäsongen, diskutera hur vi kan utveckla Arjeplogs kommun som besöksmål samt berätta vad Argentis har på gång under hösten.

Därefter kommer John Bridge från UK att prata om den brittiske gästen, travel trade och high-end. Här kommer även besöksnäringsföretagare från andra kommuner att bjudas in, vilket ger ett ypperligt tillfälle att mingla och utbyta erfarenheter med andra inom besöksnäringen. Efter föreläsningen bjuds alla deltagare på lunch på Hornavan Hotell och en efterföljande guidad visning på Silvermuseet, för den som vill.

Så här beskriver John Bridge sin föreläsning om brittisk marknad och high-end.
”In this two part session, we’ll start with a general overview of Sweden in the UK market and some of the top current British travel trends before exploring the British Travel Trade landscape post pandemic. We’ll show you how you can both reach tour operators and optimise your business to give them the products, prices and marketing information they need to help your partnership succeed.  After a fika, we’ll come back to explore what ‘high-end’ means to a British tourist and talk about the main travel trade organisations in this segment, sharing details on how you can reach them.”

Onsdag 31 augusti:
08:30 Frukost och besöksnäringsträff
09:30 Bensträckare och kaffe
10:00 Föreläsning med John Bridge
12:00 Lunch
13:00 Guidad tur på Silvermuseet
 
Sista anmälningsdag är 23 augusti. 
Aktiviteten är utan kostnad och riktar sig till besöksnäringsföretag verksamma i Swedish Lapland.