Kategorier
Okategoriserade

Storytellingkurs

Varmt välkommen på Storytelling workshop! Det råder inga tvivel om att genuin storytelling på olika sätt kan stärka ditt företag och öka din omsättning. Men hur gör man? Vilka ingredienser krävs för att skapa en bra berättelse? Hur gör man för att sticka ut från mängden? Tillsammans med Malin Winberg, utbildad journalist och egenföretagare samt Harleen Kalkat, utbildad skådespelare, jobbar vi med delar som uppbyggnad och dramaturgi, språk och ton, olika format och lyfter inspirerande exempel. Vi varvar teori med mycket praktiskt arbete som utgår ifrån ditt företag. 

En målsättning är att ni ska känna er inspirerade att, på ett enkelt sätt, börja använda storytelling som verktyg när man till exempel vill marknadsföra sig själv/sitt företag eller sälja en vara/tjänst.

Var: Hotell Silverhatten

När: Tisdagen 7 juni

Kl: 8.30-17