Kategorier
Utveckla företag

FAQ

Här kan du se några av de vanligaste frågorna om att utveckla ett befintligt företag, och våra svar. Om du inte hittar svar på din fråga är du välkommen att höra av dig till oss.

Hur når jag fler kunder?

Beroende på vilket typ av verksamhet du har, så finns det olika sätt att gå tillväga för att nå nya marknader. Det kan innebära allt från att utveckla en ny produkt eller tjänst, till att marknadsföra sig på nya sätt. Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att ta reda på vad just du kan göra för att nå fler.

Jag vill utöka min verksamhet, och behöver finansiering. Kan jag ansöka om pengar någonstans?

Det finns flera olika typer av finansiellt stöd som betalas ut till olika typer av verksamheter. På verksamt.se finns en lista med olika typer av stöd från olika aktörer, som är bra att utgå från. Även hos Region Norrbotten går det att söka stöd. Ta gärna kontakt med oss för att bolla vilket stöd som kan passa just din verksamhet.

Jag vill bli bättre på att marknadsföra mitt företag. Är det nåt ni kan hjälpa till med?

Absolut! Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att prata om vad just du behöver bli bättre på. Utifrån det kan du sedan antingen få rådgivning direkt från oss, eller så kan vi arrangera en utbildning eller sätta dig i kontakt med någon som har rätt kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig.

Jag behöver lära mig nya saker för att kunna utveckla mitt företag. Kan ni hjälpa till med fortbildning?

Vi på Argentis hjälper gärna till med att arrangera kurser eller workshops! Kontakta oss och berätta vad det är du vill lära dig så tar vi det därifrån.