Kategorier
Okategoriserade

Björn Ferry och Heidi Andersson snackar hållbart skogsbruk

Björn Ferry & Heidi Andersson på besök i Arjeplog. Tillsammans med moderator Fredrik Westerlund medverkade de på en av våra skogsträffar, där de delade de med sig av sin kunskap, men också sin glädje och nyfikenhet inför att leva ett mer hållbart liv. Med målet att vara fossilfria 2025.

Ett liv som innefattar både ett aktivt skogsägande men också praktiska saker i vardagen utifrån mottot att dina handlingar, de val du gör faktiskt HAR betydelse.Paret Ferry/Andersson är smittande positiva samtidigt som de inte sticker under stol med att vissa skogs- och hållbarhetsfrågor är komplexa.

– Men glöm inte att ha kul på vägen, säger Heidi.

– Och att det är tillåtet att ändra sig ifall du hittar ny kunskap eller får helt nya perspektiv, fyller Björn i.

Träffen besöktes av ett femtiotal personer på Hotell Lyktan och arrangerades av Arjeplogs allmänning och Argentis.

Information för företagare gällande Covid-19 och rådande pandemi.

X